Târgul regional EXPO Pescuit și Vânătoare Țara Făgărașului

Prima ediție a Târgului regional Expo Pescuit şi Vânătoare Țara Făgărașului 2015, eveniment ce va avea loc la sala de evenimente a Cercului Militar Făgăraș.

2015.03.30_invitatie_targ_expo_pescuit_vanatoare

Târgul regional Expo Pescuit şi Vânătoare Țara Făgărașului 2015 este un eveniment organizat de către Fundația Culturală Negru Vodă Făgăraș în colaborare cu Asociația Păstrăvarilor din Țara Făgărașului și vizează să aducă la un loc producători şi importatori de produse destinate pescuitului şi vânătorii precum: echipamente pentru pescuit şi vânătoare, confecţii şi îmbrăcăminte pentru pescuit sportiv şi vânătoare, momeli, bijuterii de vânătoare, produse din vânat (alimente), produse ornamentale, meşteşugăreşti, trofee, echipament optic, turism de pescuit şi vânătoare, etc. Venim astfel în întâmpinarea celor peste 5.000 de pescari și vânători de pe un teritoriu situat între Sibiu și Brașov, care nu au avut parte niciodată de un asemenea eveniment.

Nu vor lipsi standurile cu produse alimentare aferente sectorului de pescuit si vânătoare, hrană , echipamente și dotări pentru pești de cultură și pești ornamentali , prezentarea de echipamente si utilaje specific fermelor piscicole . De asemenea, această expoziție cu vânzare oferă un bun prilej Asociațiilor de Pescuit și Vânătoare din țară, dar și vânătorilor pasionați de a prezenta trofee medaliate, vânate în țară și peste hotare. Acest târg va reprezenta pentru majoritatea expozanţilor o importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi contracte.

Târgul regional Expo Pescuit şi Vânătoare Făgăraș  2015 se dorește a fi cel mai mare eveniment de acest gen organizat în zona Țării Făgărașului , o zonă cu intensă activitate în piscicultura , pescuit și vânătoare , va fi promovat în toată zona Transilvaniei de Sud, prin materiale publicate în ziarele şi revistele locale, cât şi, pe diferite bloguri, prin difuzare de spoturi publicitare la posturile locale şi regionale TV şi radio, prin afişarea de bannere în diferite zone strategice, prin publicitate outdoor pe ecran TV, prin partenerii noştri în organizarea evenimentului, pe site-ul Asociației Păstrăvarilor din Țara Făgărașului şi pe reţele de socializare precum Facebook.

 

Program :

17.04.2015 orele 14.00-19.00 – sosirea participanților și amenajarea standurilor

18.04.2015 orele 10.00-18.00 – expoziție cu vânzare

19.04.2015 orele 10.00-14.00 – expoziție cu vânzare

19.04.2015 orele 14.00-15.00 – eliberarea standurilor